Welkom bij SnelVoordelig!

Snelvoordelig is een jong, energiek en betrouwbaar adres als het gaat om uiterst scherp geprijsde artikelen op het gebied van:

 • Tuinmeubelen
 • BBQ
 • Buitenspeelgoed
 • Hobbykassen
 • Vuurkorven
 • Trampolines
 • Keuken accessoires
 • Fiets- en karren
 • Caravan & Camper
 • Kampeer
 • en aanverwante artikelen

Service hoog in het vaandel bij Snelvoordelig
Service staat bij Snelvoordelig hoog in het vaandel. Dagelijks staat een compleet team van deskundige en vakbekwame medewerkers voor u klaar, met advies op maat. Overtuig uzelf van de meerwaarde van Snelvoordelig. Ervaar dat de beste prijzen ook kunnen samengaan met de beste service. Oftewel: u bent beter af bij Snelvoordelig!

Meer keuze, meer fun en meer voordeel
Uiteraard geldt dat je met "meer keuze, meer fun en meer voordeel" beter af bent bij Snelvoordelig. Nog kernachtiger samen gevat wat u als klant van Snelvoordelig mag verwachten: de beste service en de beste prijzen! "Waar anders in Nederland tref je onder één dak zoveel keuze, zo sfeervol en overzichtelijk gepresenteerd? Met onze nieuwe webshop springen we in het oog als het beste adres voor bijvoorbeeld Little Tikes, Hartman, Bellagio, Palazzetti, Sun-garden en alle andere topmerken. De beleving die bij deze merken en werelden hoort komt optimaal tot haar recht. En door de recent nieuwe website zijn alle afdelingen zoals buitenspeelgoed, tuinmeubelen, vuurkorven en BBQ nog toegankelijker dan voorheen. De complete keuze in merken en modellen staat letterlijk en figuurlijk voor iedereen heel duidelijk op een rij."

100% klanttevredenheid
Iedere klant is voor Snelvoordelig even belangrijk. "Met het verkoopteam streven we elke dag opnieuw slechts naar één doel: dat iedere klant met een goed gevoel de deur uitgaat. Of hij of zij nu niets, weinig of veel koopt, dat maakt niet uit. Snelvoordelig staat altijd voor 100% klanttevredenheid." Ook bij eventuele klachten, zo verzekert Snelvoordelig. "Het uitgangspunt bij een klacht is voor alle verkopers heel simpel: ga met je klant om zoals je wilt dat in zo'n situatie in een winkel met jou wordt omgegaan. De klant mag bij ons een beter advies en meer service verwachten dan waar ook. En dat hoeft niet meer te kosten."

Altijd de scherpste inkooptarieven
Snelvoordelig vervolgt: "Onze inkoop weet door de vele jaren van ervaring en contacten in combinatie met de grote afname, altijd de scherpste inkooptarieven te verkrijgen. Inderdaad: wij staan bij Snelvoordelig voor de beste service én de beste prijzen. Zo geven we inhoud aan "beter af bij Snelvoordelig en wij verpletteren de prijzen".

 

Bedrijfsgegevens SnelVoordelig

SnelVoordelig
Mussenveld 173
7827 AM Emmen
KvK nummer: 68372485
www.snelvoordelig.nl
info@snelvoordelig.nl

 

Gelieve per mail te corresponderen via de contact knop op de website.

065 14 39 749 vanaf 16.30 tot 20.30 uur te bereiken

Voor en na de bovenstaande tijden zijn wij uitsluitend per mail te benaderen.